Cafè Espanya
(El Port de la Selva - Alt Empordà)

Port de la Selva - Cafè Espanya

Port de la Selva - Cafè Espanya (Foto: Pere Galí, 2007)

Situació Illa, 1
Edifici característic del paisatge urbà del Port de la Selva. Es tracta d’un immoble de planta baixa i tres pisos, amb balcons de ferro forjat i coronat per un terrat amb balustrada, construït cap al darrer quart del segle XIX. El principal tret distintiu és la seva façana bicolor, rosa i blanca, que la fa identificable des de qualsevol punt d’observació del poble. La planta baixa és un cafè que va prendre el relleu dels mítics Flor de Mayo, Cafè de la Marina i Cafè de los Bienvenidos. Abans de ser un cafè, els baixos varen ser una fleca i posteriorment una botiga de roba.