Can Tarragó
(Molins de Rei - Baix Llobregat)

Molins de Rei - Can Tarragó, abans de la restauració (Foto: Albert Esteves, 2008)

Molins de Rei - Can Tarragó, imatge antiga

AutorJosep Badia Rubí, atrib.
Situació Jacint Verdaguer, 65
InterèsEspecial interès Interessant
És potser el més interessant dels edificis modernistes de Molins. És una casa unifamiliar en cantonada, amb pati al darrere. Dotat d'una composició força original, amb un teulat a dues aigües que té el carener paral·lel a la façana principal i un cos juxtaposat que s'obre amb un balconet d'obertura geminada. L'element més destacat és el punxegut pinacle cantoner, situat a un nivell inusualment baix, fet de trencadís ceràmic. També són de ceràmica l'arrambador de la façana lateral i els balconets.

Ha estat restaurada l'any 2018. En la restauració s'ha revertit el mal que se li va fer quan es va habilitar com a comerç i se li ha retornat el seu aspecte original.