Can Torrents
(Castellar del Vallès - Vallès Occidental)

Can Torrents

Can Torrents (Foto: Google Maps, 2014)

Situació Des del camí de Togores
Mas d’origen medieval (s. XIII, documentat el 1281), anomenat antigament Can Torrents de Vall de Rovira. Molt reformat, conserva pocs elements genuïns, a excepció del portal adovellat de mig punt i el ràfec sobresortit, que és aprofitat per ubicar teules escantonades i arrebossades que compleixen amb la més clara funció decorativa. Al bell mig del frontis hi ha una obertura esbocinada, amb barana de forja incrustada que fa les voltes de balcó i a més, marca l'eix de simetria de l'edifici. La façana està totalment restaurada i estucada. El carener és perpendicular a la façana seguint els cànons clàssics. La masia ha estat modernitzada a inicis del segle XX.

Guillem de Torrents era batlle de Castellar la primera meitat del segle XV.