Can Turuguet
(Castellar del Vallès - Vallès Occidental)

Can Turuguet, interior de l'edifici

Can Turuguet, interior de l'edifici (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2007)

AutorJuli Batllevell Arús (atrib.)
Situació Crtra. B-124 / Turuguet
Can Turuguet és un conjunt d'edificacions que conformaven un habitatge i una fàbrica tèxtil, propietat de la família Turuguet.

Van ser construïdes entre el 1914 i el 1919, amb maó cuit. Originalment, van ser utilitzades com a indústria de teixits de vellut. Als anys seixanta foren abandonades, als vuitanta esdevingueren l'economat laboral de l'empresa Tolrà. Més tard fou una discoteca, fins que un incendi malmet fortament el conjunt el 1993. Ha estat restaurat recentment, amb materials a imitació dels originals, per a convertir-lo en restaurant.