Convent de Santa Clara
(Arenys de Mar - Maresme)

Arenys de Mar - Convent de Santa Clara (Foto: Albert Esteves, 2019)

Arenys de Mar - Convent de Santa Clara (Foto: Albert Esteves, 2007)

AutorSalvador Oller Pedrol
Situació Carrer Santa Clara, 16
Edifici de l'any 1905 que combina l'acabat llis blanquinós amb el color rogenc de l'obra vista, utilitzada per emmarcar les obertures, les cantoneres i el sòcol. La porta de l'església és d'arc ogival, amb una escena religiosa de ceràmica al timpà. Al seu damunt hi ha una rosassa. la porta del costat té un emmarcament esglaonat típicament modernista.

L'antic convent de monges clarisses va quedar buit a començament del segle XXI, quan les poques monges que quedaven es van traslladar al convent de Vilobí d'Onyar. L'any 2018 va ser adquirit per l'Ajuntament d'Arenys de Mar.