Casa Marcel·lí Costa
(Barcelona | La Torre de les Aigües - Barcelonès)

Barcelona - Diputació, 299

Barcelona - Diputació, 299 (Foto: Albert Esteves, 2007)

Barcelona - Diputació, 299 (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Diputació, 299
Edifici entre mitgeres de planta baixa i quatre pisos, caracteritzat per les tribunes vidriades que centren la façana de dalt a baix i els esgrafiats d'estuc de calç que decoren el parament dels eixos laterals. Aquests són de color verd i blau, amb dibuix de flors, als tres primers pisos, mentre que al pis més alt el fons és blanc. Aquest darrer pis té un tractament singular, amb unes llindes de pedra amb relleus esculpits i un coronament sinuós molt de gust modernista. La casa va ser construïda l'any 1902, però se'n desconeix l'autor. Va ser restaurada l'any 2003.