Can Jordà
(Santa Susanna - Maresme)

Santa Susanna - Can Jordà

Santa Susanna - Can Jordà (Foto: Albert Esteves, 2008)

Santa Susanna - Can Jordà (Foto: Javi Bernal, 2014)

Situació Camí d'Hortsavinyà
Al mateix sector de Can Mestres i Can Clavell hi ha aquesta masia, segurament d'origen molt antic però força transformada. Està formada per diversos cossos. Té una ampla façana, paral·lela al carener de la teulada. El portal és adovellat, d'arc rebaixat, i les finestres són de llinda plana, amb els brancals i l'ampit de pedra. És interessant el banc o pedrís situat al costat de la porta, que servia per seure i per ajudar a pujar a cavall. A la part del darrera té una torre amb una finestra geminada, que ha estat restaurada modernament. És la part més antiga de la casa.