Can Bofill
(Tordera - Maresme)

Tordera - Can Bofill

Tordera - Can Bofill (Foto: Albert Esteves, 2008)

Situació Camí de Vallmanya
Masia d'origen molt antic tot i que l'edifici que ens ha pervingut data del segle XVII, modificat al XIX. Ha estat acuradament restaurada l'any 1992. Té planta rectangular i consta de planta baixa pis i golfes, aquestes situades en un cos més enlairat. Les teulades són a dues aigües. La façana presenta portal de punt rodó, adovellat, i finestres emmarcades amb pedra. Entre elles hi ha un rellotge de sol. Cal destacar el matacà defensiu situat a l'altura de les golfes. És propietat de la família Bofill, que durant una època va viure a Cuba i la casa va quedar a càrrec de la família Misset.