Casa Engràcia Boba
(Barcelona | La Torre de les Aigües - Barcelonès)

Barcelona - Aragó, 364 (Foto: Albert Esteves, 2008)

Barcelona - Aragó, 364. Plànol. Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona

AutorFrederic Soler Catarineu
Situació Aragó, 364
Edifici entre mitgeres, de façana molt estreta que es veu, encara, empetitit pel modern bloc veí. El seu aspecte actual es deu a l'ampliació realitzada el 1902 d'una casa de planta baixa i pis (la casa Joan Vila) quan aquesta era propietat d'Engràcia Boba. El projecte va ser dut a terme per Frederic Soler Caterineu. Té un coronament de tipus goticista, que ha perdut els pinacles previstos al projecte i ara es veu retallat. De la façana destaca especialment l'esgrafiat, amb formes de fulles, i els relleus modernistes que embelleixen les llindes. El pis principal compta amb una tribuna neogòtica.