Colònia Güell: Carrer Malvehy
(Santa Coloma de Cervelló - Baix Llobregat)

Colònia Güell - Carrer Malvehy (Foto: Albert Esteves, 2006)

Colònia Güell - Carrer Malvehy (Foto: Albert Esteves, 2008)

Colònia Güell - Carrer Malvehy (Foto: José Antonio, 2010)

Situació Colònia Güell: Malvehy
Va ser un dels primers carrers de la Colònia, juntament amb els de Barrau i Aranyó, construïts durant la primera dècada del segle XX. Tot i que hi ha alguns edificis moderns que trenquen la unitat estilística del conjunt, es conserva un grapat de cases de pedra aplacada i maó vist que enllacen amb l'estil dels edificis més representatius de la Colònia. Són cases entre mitgeres, de planta baixa, pis i golfes, on vivien treballadors de la fàbrica.

El nom del carrer ret homenatge a Benet Malvehy i Piquer, fabricant de sedes i velluts, nascut a Igualada.