Can Canals
(Corbera de Llobregat - Baix Llobregat)

Corbera de Llobregat - Can Canals (Foto: Albert Esteves, 2008)

Corbera de Llobregat - Can Canals (Foto: Albert Esteves, 2006)

Corbera de Llobregat - Can Canals (Foto: Francesc Alarcón, 2008)

Situació Carretera de Gelida
Masia aïllada, enmig de boscos, situada a tocar de la carretera de Gelida. Està documentada des de l'any 1558, quan va ser establerta pel seu primer propietari, Bernat Canals de l'Avall. La nissaga dels Canals en va ser propietària fins a mitjan segle XIX.

És un conjunt de diversos edificis tancats formant un barri. El cos principal, de planta baixa i dos pisos, compta un portal adovellat de mig punt fet amb pedra rogenca, que contrasta amb la resta de la façana. Hi ha un cos lateral, traspassat amb dues arcades, cobert amb una galeria d'arcs de mig punt.