Can Salvi
(Sant Andreu de la Barca - Baix Llobregat)

Sant Andreu de la Barca - Can Salvi

Sant Andreu de la Barca - Can Salvi (Foto: Albert Esteves, 2008)

Sant Andreu de la Barca - Can Salvi (Foto: Eloy F.C., 2014)

Situació Carrer Gaspar de Preses
Antiga masia transformada ja al segle XX en residència d'estiueig i, posteriorment, habilitada com a restaurant. Va ser adquirida per l'Ajuntament l'any 2001 amb tot el terreny del voltant, transformat en una gran àrea natural i esportiva. La casa es manté fidel a l'estil tradicional de la masia catalana, amb planta baixa, pis i galeria, i coberta amb teulada a quatre aigües. També la porta i les finestres evoquen l'arquitectura popular.

La casa havia estat adquirida l'any 1924 per Harry Atkins, un comerciant anglès que s'hi va estar fins l'any 1936. Després hi va viure la família Carregui-Moscat fins que, l'any 1947, va ser adquirida per Leandre Negre.