Cal Rotés
(Linyola - Pla d'Urgell)

Linyola - Cal Rotés

Linyola - Cal Rotés

Linyola - Cal Rotés abans de la rehabilitació

Situació Carrer Isabel II, 19
Dins el nucli antic hi ha moltes cases del segle XVIII que conformen un conjunt de gran interès. Una de les més destacades, mercès a la seva acurada restauració, és can Rotés, actualment dedicada al turisme rural. A la llinda de la porta hi ha la data de 1751. Va ser habitada per la família Querol, la qual emparentà després amb els Rotés. A l'interior de la casa es conserva un celler de mitja volta, una sitja coberta amb totxos ceràmics, una pica tallada en un bloc de pedra on s’hi emmagatzemava l’oli i un pou d’aigua dolça de més de tres metres de profunditat.