Cal Ramon Ramon
(Esparreguera - Baix Llobregat)

Esparreguera - Casa Ramon Ramon

Esparreguera - Casa Ramon Ramon (Foto: Albert Esteves, 2008)

Situació Ferran Puig, 57-59
Edifici de la segona meitat del segle XIX amb elements ornamentals de tipus eclèctic. Destaca especialment el pis més alt, amb un acabat de maó vist, que contrasta amb la resta del parament, i un seguit de pilastres que sostenen les mènsules de la cornisa. La planta baixa ha estat completament modificada.

En aquesta casa hi va residir la família de Ferran Puig Gibert, destacat industrial i polític català que ha donat nom al carrer. La seva vinculació amb la vila és causada pel fet que la seva primera esposa, Conxa Mauri, era filla d'Esparreguera.