Ca l'Escala (Beguda Alta)
(Masquefa - Anoia)

Masquefa - La Beguda Alta. Ca l'Escala (Foto: Albert Esteves, 2013)

Masquefa - La Beguda Alta. Ca l'Escala (Foto: Albert Esteves, 2008)

AutorPere Ros Tort
Situació La Beguda Alta. Major, 47-49
La Beguda Alta és un petit llogarret que té la particularitat de pertànyer a tres municipis, de tres comarques diferents, Masquefa, Sant Llorenç d'Hortons i Sant Esteve Sesrovires.

A la part que pertany a Masquefa, al carrer Major, hi ha aquest habitatge entre mitgeres, construït l'any 1909. Consta de planta baixa i dos pisos, amb balcó corregut el primer i balcons individuals el segon. Ornamenten les obertures unes motllures corbades que coronen les obertures. Sota la cornisa hi ha una imposta de rajoles ceràmiques. Cal destacar també el capcer, amb un òcul amb relleus esculpits, cegat en sobrealçar-se la casa.