Can Torras
(Piera - Anoia)

Piera - Can Torras

Piera - Can Torras

AutorPau Riera Galtés
Situació Doctor Carles, 32
Casal de grans dimensions construït l'any 1887 per Pau Munné Miquel, un important terratinent provinent de la masia Can Torras de la Mata, al Bedorc. El seu fill, Josep Maria Munné Orpí, va ser alcalde de Piera.

És un edifici entre mitgeres de planta baixa, dos pisos i golfes, que disposa d'uns grans cellers. La façana, de pedra artificial i arrebossat imitant un encoixinat, és eclèctica amb una composició general d'estil classicista. Les obertures estan emmarcades amb motllures i frontons. La porta, d'arc escarser, mostra a la llinda les inicials de Pau Munné.