Cal Pepus de la Llorença
(Piera - Anoia)

Piera - Cal Pepus de la Llorença

Piera - Cal Pepus de la Llorença (Foto: Albert Esteves, 2008)

Situació Folch i Torres / Passeig del Prat
Edifici d'estil noucentista del bacteriòleg Josep Vidal Munné, construït l'any 1933 en substitució d'un edifici més antic, del qual es va conservar el portal, que duu la data de 1819. La casa, que fa cantonada, consta de planta, pis i galeria, i està cobert amb teulada a quatre vessants, amb uns prominents voladissos. Cal destacar especialment els dos rellotges de sol. L'un, que porta les inicials JVM, decorat amb una orla amb figures del zodíac, mostra el següent lema: Que les hores que et marqui de ta vida, oh vianant!, siguin de joia com rialla aixerida de bell infant. L'altre diu Si encara som al matí no cerquis l’hora aquí. Ambdós són de Ferran Sala.