Can Torres (Ajuntament)
(Begues - Baix Llobregat)

Begues - Ajuntament

Begues - Can Torres

AutorJacint Torres Reyató
Situació Avinguda Torres Vilaró, 4
Antiga torre d'estiueig feta construir per la família Torres Vilaró, de Barcelona, a principis del segle XX i actualment seu de l'ajuntament. És un interessant edifici de tipus modernista popular. La façana de l'avinguda Torres Vilaró ofereix una impactant policromia amb la combinació de frisos ceràmics de diferents formes, dibuixos i colors. Les finestres del primer pis evoquen l'estil gòtic mentre que les del pis superior són d'inspiració romànica. La façana que dona al carrer Onze de Setembre es caracteritza per la seva doble galeria porticada.