Can Oller de la Guàrdia
(El Bruc - Anoia)

El Bruc - Can Oller

El Bruc - Can Oller abans de la restauració

El Bruc - Can Oller abans de la restauració (Foto: Gemma Estrada, cultura.gencat.net, 1991)

Situació Camí que surt de Montserrat Parc
Masia del segle XVIII molt alterada en la restauració realitzada modernament per convertir-la en un espai de turisme rural (com es pot veure comparant amb la fotografia de l'any 1991). Fruit d'aquesta reforma és l'espai porxat de la façana amb una torre de nova planta, tota de pedra. Hi ha alguns portals adovellats que semblen recuperats, potser d'altres masos enrunats de la contrada. Al voltant de la casa hi ha un estany i jardins molt ben cuidats, a més de la capella de Sant Simeó, del segle XVIII. El conjunt, aïllat enmig de la natura, és molt encisador.