Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
(Igualada | Barri del Rec - Anoia)

Igualada - Museu de la Pell (Foto: Albert Esteves, 2022)

Igualada - Museu de la Pell (Foto: Albert Esteves, 2009)

TipusMuseu
Situació Doctor Joan Mercader
El Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia està ubicat a la fàbrica de Cal Boyer i l'antiga adoberia de Cal Granotes. Segons indica la web del Museu, aquests dos àmbits configuren el recorregut expositiu pel món de la pell: la pell en la història, la producció, la utilitat i la significació cultural de la pell en la nostra civilització mediterrània, i un univers de pell que ens acosta a la diversitat dels seus usos i utilitats. També hi ha oberta al públic la secció L'Home i l'Aigua que pretén donar una visió de diferents aspectes del món de l'aigua relacionats amb la nostra societat.