Can Farràs (Ajuntament)
(Sant Esteve Sesrovires - Baix Llobregat)

Sant Esteve Sesrovires - Can Farràs i campanar de l'església (Foto: Nil Gago Esteves, 2023)

Sant Esteve Sesrovires - Can Farràs. Postal antiga

AutorPere Ros Tort
Situació Major, 8
El poble de Sant Esteve, al segle XIX, tenia al carrer Major, a prop de l'església, dues grans cases senyorials, Can Canals i Can Golard. Aquesta, propietat de Francesca Golart Fontanals, va haver de ser enderrocada per ampliar l'entrada al poble. La finca que ocupava va passar a mans de Josep Farràs Soldevila, que va projectar un nou edifici, l'any 1909.

És un edifici de planta rectangular, de planta baixa, pis i golfes, amb teulada a quatre aigües, de ràfec sobresortit. La façana principal, originalment simètrica, presenta portal de mig punt, tres balcons a la planta principal i petites finestres aparellades, a les golfes, La façana del darrere té una terrassa porxada que dona a una àmplia zona enjardinada. L'any 1987 va ser adquirit per l'Ajuntament per ubicar-hi la Casa de la Vila.