Església vella d'Ollers
(Barberà de la Conca - Conca de Barberà)

Ollers - Església vella

Ollers - Església vella (Foto: Albert Esteves, 2009)

Situació Ollers
Necessita intervenció urgent
L'antiga església d'Ollers, construïda al llarg del segle XVII en substitució d'un primer edifici romànic, es troba en un estat lamentable, pràcticament enderrocada. En resta la façana, part del campanar i un dels murs laterals, amb els arcs i les pilastres que donen una idea de l'aspecte que deuria tenir el seu interior. Va resultar molt malmesa durant la Guerra Civil.

Eloi Díez, president de l'Associació de Veïns d'Ollers, ens fa arribar la següent informació:
L'Associació de Veïns d'Ollers té la cessió de l'antiga església de Santa Maria d'Ollers des de l'1 de gener de 2010. Està treballant per aconseguir-ne la reconstrucció i que esdevingui la seu social de l'entitat. Tots els ajuts són benvinguts