Cal Perpinyà
(Olesa de Montserrat - Baix Llobregat)

Olesa de Montserrat - Cal Perpinyà

Olesa de Montserrat - Cal Perpinyà (Foto: Albert Esteves, 2019)

Olesa de Montserrat - Cal Perpinyà (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Carrer Alfons Sala, 33
Edifici conegut com a cal Perpinyà, antic propietari i metge de la vila. Actualment és una residència per a la tercera edat. És un edifici de planta baixa més planta pis. Té l’entrada per la mateixa cantonada i sobre la qual es col·loca el balcó amb un ampli finestral modulat en tres parts, cadascuna de les quals se separa entre si per columnes dòriques. Les altres dues façanes es componen de planta baixa amb finestres amb arc rebaixat i de planta pis amb balconeres amb balcó individual. Un ampli fris decorat amb guirnaldes fetes amb estuc se situa sota la cornisa que remata l’edifici i de la qual parteix ja el terrat. Malgrat la manca de documentació, podem dir que és un edifici construït entre els anys 20 i 30 del segle XX.