Església de parroquial de Sant Pere de Belltall
(Passanant i Belltall - Conca de Barberà)

Belltall - Església parroquial de Sant Pere

Belltall - Església parroquial de Sant Pere (Foto: Albert Esteves, 2010)

Belltall - Església parroquial de Sant Pere, campanar

Belltall - Església parroquial de Sant Pere, campanar (Foto: Albert Esteves, 2010)

Belltall - Església parroquial de Sant Pere (Foto: Serveis de Turisme - Ajuntament de Passanant i Belltall)

Situació Belltall, plaça de l'Església
Edifici neoclàssic de la fi del segle XIX en la construcció del qual es van aprofitar materials procedents de la veïna església romànica de Sant Pere, ara desapareguda. La façana és de línies simples, molt esquemàtica, amb una cornisa sobresortida que en reforça l'horitzontalitat. La porta és rectangular, amb trencaaigües recte sostingut amb dues mènsules. La llum entra per una mitja rosassa i al coronament hi ha frontó triangular. A l'esquerra s'alça el campanar, octogonal.