Capella de Sant Cristòfol de Ca n'Anglada
(Terrassa | Eixample i rodal - Vallès Occidental)

Terrassa - Capella de Sant Cristòfol

Terrassa - Capella de Sant Cristòfol (Foto: Albert Esteves, 2010)

Situació Mare de Déu del Mar, 49
Situada al costat de la masia de Ca n'Anglada, que dona nom al barri. Se sap que ja existia al segle XI. En conjunt té una planta en forma de T, amb una nau rectangular i una capçalera recta perpendicular, ambdues cobertes amb volta de canó, separades per un arc triomfal. Al cantó de ponent hi ha la façana principal on hi ha una porta de punt rodó, amb una al damunt i un campanar d'espadanya. A la banda de migdia hi ha una altra porta, oberta modernament, situada al lloc on hi devia haver la porta original. Segons els experts és un edifici del segle XI amb la capçalera més tardana.