Ajuntament
(Rubí - Vallès Occidental)

Rubí - Ajuntament

Rubí - Ajuntament. Postal antiga

AutorLluís Muncunill Parellada o Ramon Puig Gairalt (reforma)
Situació Plaça Pere Aguilera, 1
Antiga casa pairal de can Rufé, del 1845, reformada per Lluís Muncunill, arquitecte municipal de Rubí (1892-1925), o Ramon Puig Gairalt entre 1923 i 1925 -segons la font-, reforma que va afectar sobretot la façana. Aquesta presenta un acabat que imita la pedra a la planta baixa i el maó vist a la planta noble. La porta està precedida d'un porxo amb dues columnes dòriques que serveixen de suport del balcó. El coronament està presidit per un destacat frontó abarrocat on hi ha l'escut de la vila i un rellotge, marca La Puntual, fabricat a Rubí el 1927.

De planta quadrada, estructura simètrica, amb planta baixa i pis.