Masia del Forn de Vidre
(Palau-solità i Plegamans - Vallès Occidental)

Masia del forn del Vidre - Probables restes del forn (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2010)

Masia del Forn del Vidre, façana S

Masia del Forn del Vidre, façana S (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2010)

Masia del Forn del Vidre, lateral a llevant, amb porta tapiada que accedia al Camí Ral

Masia del Forn del Vidre, lateral a llevant, amb porta tapiada que accedia al Camí Ral (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2010)

Masia del Forn del Vidre, lateral a llevant

Masia del Forn del Vidre, lateral a llevant (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2010)

Situació Carrer del Camí Reial cantonada carrer del Forn del Vidre
La façana està orientada al nord, es conserva en relativament bon estat, amagada parcialment per un bardissar. És de pedra de riu barrejada amb trossos de rajola vermella. Cal destacar el portal d'entrada, en arc de mig punt i amb dovelles, completament amagat per les bardisses. Les finestres del pis, de forma rectangular, estan emmarcades amb uns senzills relleus lineals en forma de motllura. La coberta, de teula àrab, és a dues aigües, amb el carener perpendicular a la façana. La cantonada esquerra està edificada amb forma de punt rodó. A la banda de ponent de la casa hi ha les restes de pedra del que havia de ser el forn de vidre, i a pocs metres es conserven encara algunes basses que també devien servir per a la seva.