Casa Casanovas
(Palau-solità i Plegamans - Vallès Occidental)

Casa Casanovas, fent cantonada amb Cal Boter

Casa Casanovas, fent cantonada amb Cal Boter (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2010)

AutorJosep Renom i Costa
Situació Sant Lluís, 11
La Casa Casanova és una casa noucentista, de planta rectangular, planta baixa, pis i golfes. Comparteix un pati frontal amb l'antiga masia, molt deteriorada, de Cal Boter.

La façana és austera, pintada (el 2010) de color groc força llampant. Té aspecte d'haver estat arreglada recentment. La planta baixa presenta una porxada amb set arcades de punt rodó. La primera planta mostra dues finestres rectangulars i un balcó, amb porta també rectangular. Les golfes estan endarrerides en relació a la façana. La coberta és de teula àrab i a dues vessants. S'accedeix a l'habitatge per mitjà d'escales.