Can Puig (Can Gallet)
(Blanes - La Selva)

Blanes - Can Puig

Blanes - Can Puig, façana Pau Casals

Blanes - Can Puig, façana Pau Casals (Foto: Albert Esteves, 2011)

Situació Esperança, 14 / Pau Casals, 55
Edifici en cantonada amb façana principal al carrer Esperança i façana sud al passeig Pau Casals, on hi ha el jardí. La casa original consta de semisoterrani, planta i pis. S'ha fet una remunta moderna amb dos pisos més que l'ha desfigurat. La façana principal, d'estil eclèctic, està força ornamentada amb motllures, capitells i permòdols. La façana que dona al jardí és completament diferent, amb una gran vidriera al pis principal i terrassa a la planta baixa.

Bonaventura Puig Torrent va ser un indiano que va fer fortuna amb El Cafè de la Marina que va establir a l'Havana. Retornat a Blanes es va fer construir aquesta casa, l'any 1895. Tres anys després va ser elegit alcalde de Blanes.