Ca la Teresina Savoia (Can Tordera)
(Blanes - La Selva)

Blanes - Can Tordera

Blanes - Can Tordera (Foto: Albert Esteves, 2011)

Blanes - Can Tordera (Foto: Ricard Vilà, 2021)

Situació Pg. de Dintre, 26
Edifici en cantonada d'estil modernista, de l'any 1903. Originalment, va ser propietat de Teresina Savoia, casada amb el doctor Albareda, i amb posterioritat va passar als Tordera, que van ampliar la casa per la part del jardí que donava a mar. La façana principal s'estructura en dos eixos verticals i tres pisos. A la planta baixa hi ha la porta i un gran finestral amb una treballada reixa de forja. La planta principal té un balcó important i una finestra balconera. El pis superior té dos balcons idèntics i està coronat amb una barana calada i un cos central on figura la data. L'element més destacat és, tanmateix, la destacada tribuna cantonera de planta rodona i cúpula de ceràmica.