Hostal Nou
(Arbúcies - La Selva)

Arbúcies - Hostal Nou, finestra (Foto: Albert Esteves, 2011)

Arbúcies - Hostal Nou, finestra (Foto: Enfo, 2013)

TipusHotels i hostals
Situació Major, 12
Casa antiga del carrer Major, actualment transformada en restaurant, que després de la reforma de l'any 1974 només conserva de la façana original el portal adovellat de punt rodó i un finestral de tradició gòtica, força original, que estava situat a la planta noble d'una altra casa i que va ser ressituat al costat de la porta.

La singularitat d'aquest finestral és la quantitat de símbols diversos que s'hi troben representats. Podem veure rodes solars, tetrasquels o lauburus, fulles, discs amb flors de sis pètals. Són símbols molt antics, alguns d'ells d'origen celta, considerats amulets que protegien dels mals esperits.