Can Bosch
(Arbúcies - La Selva)

Arbúcies - Can Bosch

Arbúcies - Can Bosch (Foto: Albert Esteves, 2011)

AutorJoan Amigó Barriga (atrib.)
Situació Camprodon, 59
InterèsEspecial interès Interessant
Edifici en cantonada fruit d'una reforma de l'any 1907 que li va atorgar els seus trets modernistes. Va ser la residència d'estiueig de l'empresari Vicenç Bosch, propietari de la destil·leria badalonina que produïa el famós Anís del Mono. Per això es pot atribuir la reforma a l'arquitecte de la família, Joan Amigó. L'edifici té una estructura asimètrica que permet reconèixer l'ampliació modernista, a la part de la cantonada, on destaquen les finestres de llinda mixtilínia i especialment el gran finestral de quart d'esfera del pis principal. Les façanes estan ornamentades amb esgrafiats. Hi ha un anagrama amb les lletres LC, referides probablement a la senyora d’en Vicenç Bosch, Llúcia Costa.