Museu Etnològic del Montseny La Gabella
(Arbúcies - La Selva)

Arbúcies - Museu Etnològic del Montseny

Arbúcies - Museu Etnològic del Montseny (Foto: Albert Esteves, 2011)

TipusMuseu
Situació Major, 6
Ubicat a l'edifici del segle XVII conegut com La Gabella, el Museu va ser fundat el 1985 i es defineix com "un centre de conservació, difusió, investigació i exposició del patrimoni cultural del massís del Montseny, implicat en la dinamització cultural, social i econòmica del seu territori". Està constituït per 15 sales distribuïdes en tres plantes, que permeten veure les formes de vida al Montseny des dels primers pobladors, passant per la societat tradicional de base agrària i artesanal i fins a la industrialització. També mostra el recull de troballes de les excavacions del castell de Montsoriu.