Can Segal
(Llers - Alt Empordà)

Llers - Can Segal

Llers - Can Segal (Foto: Albert Esteves, 2011)

Llers - Can Segal

Situació Carrer Muralla, 10
Una de les cases més originals de Llers és la que fa cantonada entre els carrers de Llagostera i de la Muralla. La seva peculiaritat ve donada per la ingent quantitat d'escultures i altres detalls ornamentals que podem veure adossats a les façanes: figures d'animals, personatges de ficció, imatges religioses o representacions dels diversos oficis del camp, que atorguen una gran vistositat a la casa. És un bon exemple d'art (o d'artesania) popular que no surt mai a les guies del patrimoni però que nosaltres hem volgut afegir per la seva especial singularitat (o excentricitat, segons com es vulgui veure).