Hostal de la Granota
(Sils - La Selva)

Sils - Hostal de la Granota (Foto: Albert Esteves, 2011)

Sils - Hostal de la Granota (Foto: Albert Esteves)

TipusHotels i hostals
Situació Ctra N-II, km 695
Masia situada a la vora de l'antic Camí Ral de Barcelona a França (ara N-II), la tradició hostalera de la qual es remunta a començament del segle XVIII. Durant dos segles va servir d'allotjament per als viatgers i també per fer el canvi de postes pels que viatjaven a cavall o en diligències. La casa original tenia estructura basilical i posteriorment es va ampliar per la part del darrera fins a constituir un edifici d'una gran llargària. Al seu costat hi ha les antigues cavallerisses. El conjunt va ser restaurat l'any 1961 i segueix funcionant com a restaurant.