Casa Geli i Vergés (I)
(Figueres - Alt Empordà)

Figueres - Casa al carrer Pi i Margall, 24

Figueres - Casa al carrer Pi i Margall, 24 (Foto: Albert Esteves, 2011)

AutorAntonio Alcaide de la Fuente
Situació Pi i Margall, 24
Caseta unifamiliar construïda l'any 1922 dins un estil encara hereu del Modernisme, ja fora d'època. Hi destaca la forma de les finestres, amb llinda escalonada, els curiosos voladissos de la planta baixa i el coronament, amb cornisa de permòdols i balcó amb balustres, els colors blau i groc, com la casa Masó de Girona. També les inicials del propietari, Bruno Geli, de la família propietària de la fàbrica de pells adobades del mateix carrer.

Es comunica mitjançant una galeria compartida interior amb la casa Tomàs Geli, germà de Bruno, situada a la cantonada.