Can Trelles
(Caldes de Malavella - La Selva)

Caldes de Malavella - Can Trelles, finestra gòtica

Caldes de Malavella - Can Trelles, finestra gòtica (Foto: Albert Esteves, 2012)

Caldes de Malavella - Can Trelles, detall finestra

Caldes de Malavella - Can Trelles, detall finestra (Foto: Albert Esteves, 2012)

Caldes de Malavella - Can Trelles (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1923)

Situació Plaça Petita, 11
És una de les cases antigues que es conserva amb menys transformacions. Consta de planta baixa i dos pisos. El portal és adovellat, amb un escut a la clau. Està flanquejada per dues curioses finestres, petites, d'arc conopial. La finestra central és de tradició gòtica, amb guardapols motllurat i impostes esculpides amb les cares d'un home, una dona i un infant. Al pis superior hi ha dues finestres de llindes, brancals i ampits de pedra. Es creu que formava part d'una construcció més gran.