Pòsit Vell
(Vilanova i la Geltrú | Barri de Mar - Garraf)

Vilanova i la Geltrú - Pòsit Vell

Vilanova i la Geltrú - Pòsit Vell (Foto: Albert Esteves, 2006)

Vilanova i la Geltrú - Pòsit Vell (Foto: Albert Esteves, 2017)

Situació Passeig Marítim, 73
Antic local social i magatzem de la Confraria de Pescadors. Està documentat des de l'any 1898 però ja existia prèviament com a magatzem. Allí s'hi reunia el Gremi de Pescadors, i a partir del 21 de desembre de 1921 fou la seu del recent fundat Pòsit de Pescadors.

És un edifici de planta i pis, amb un gran finestral obert al Passeig Marítim, que encaixa de forma harmònica amb les velles cases de pescadors. La planta baixa es feia servir per reparar les xarxes mentre que al pis es feien les activitats socials. La façana actual és fruit duna reforma de l'any 1918. La seva decoració, amb detalls de ceràmica, li atorga un aire modernista.