Can Raspall dels Horts
(Torrelavit - Alt Penedès)

Torrelavit - Can Raspall dels Horts

Torrelavit - Can Raspall dels Horts (Foto: Albert Esteves, 2013)

AutorAntoni Pons Domínguez
Situació Crtra. C-244, Km 26,5 a 500 m.
InterèsEspecial interès Interessant
Antiga masia aïllada de començament del segle XVII que va ser convertida en un gran casal senyorial d'estil modernista l'any 1909. El projecte va ser encarregat a l'arquitecte Antoni Pons Domínguez. És una obra molt remarcable i es troba en un excel·lent estat de conservació. La façana ens mostra els típics elements modernistes en la composició de les obertures, amb detalls de ceràmica, en el coronament amb diferents nivells i la torratxa amb coberta piramidal i ampli ràfec sobre mènsules.

La casa, de propietat privada i no visitable, va servir per filmar-hi els exteriors de la sèrie televisiva Nissaga de Poder.