Església de Santa Magdalena
(Canyelles - Garraf)

Canyelles - Església de Santa Magdalena (Foto: Albert Esteves, 2006)

Canyelles -  Església. Pintura de Joan Torras

Canyelles - Església. Pintura de Joan Torras

Situació Plaça del Castell
Està documentada des del segle XVII i va ser restaurada conjuntament amb el castell, del qual depenia, el 1858. Té planta rectangular amb coberta de teula i campanar quadrat de torre. La porta és rectangular, adovellada, i té al damunt l'escut dels barons.

Conserva un parell d’obres del pintor Joan Torras Viver. La seva intervenció ja es documenta el 1959. En un primer àmbit hi ha la composició triangular que, amb àngels que presencien l’escena del Jordà, constitueixen la decoració del baptisteri on són protagonistes Joan, Jesús i l’Esperit Sant en forma de colom. En un altre escenari, de la mateixa església, es pinten dos àngels que coronen la imatge de la Verge que hi ha a una capelleta.