Cases de la plaça Mercer
(Sant Pere de Ribes - Garraf)

Sant Pere de Ribes - Cases plaça Mercer

Sant Pere de Ribes - Cases plaça Mercer (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Plaça Marcer
Situada al costat de l'església nova, la plaça Mercer o dels Arbres és un dels centres neuràlgics de la vila. Al seu voltant poden contemplar-se les façanes de les cases fetes construïr pels "americanos": can Punxes, del 1911 (núm. 4), can Magí del Pis, del 1890 (núm. 10), can Panxo, del 1890 (núm. 11), can Torrents, del 1889 (núm. 12), can Bosch, del 1886 (núm.14). Tret de can Punxes, que es descriu apart, són cases de planta i pis, d'estructura simple i simètrica, i escassament decorades. A la planta baixa tenen finestrals de reixa, mentre que al pis superior s'obren petits balcons tancats amb barana de ferro.