Can Massot
(Darnius - Alt Empordà)

Darnius - Can Massot

Darnius - Can Massot (Foto: Albert Esteves, 2014)

Situació Ctra. de Maçanet
Situada als afores del poble, la masia degué ser construïda al segle XVII i reformada al XVIII per la família Massot. Hi ha una llinda amb la data de 1766, moment en el qual es deuria dur a terme la reforma. Cap a la fi del segle XIX va ser adquirida per la família Llosa. Té una història accidentada, ja que va ser incendiada durant la Guerra Gran, va patir emboscades amb les Carlinades i, segons sembla, va rebre la visita de la reina Isabel II. La casa està formada per diversos cossos. En destaquen les cinc grans arcades de la terrassa que dóna a la carretera de Maçanet.