Casal de Cervera
(Cervera - Segarra)

Cervera - Casal

TipusAteneus i centres socials
AutorJoaquim Vilaseca Rivera
Situació Plaça Santa Anna, 2
El Casal de Cervera va ser fundat l'any 1925 sota l'impuls de mossèn Jeroni Roca. L'edifici actual, projectat per Joaquim Vilaseca, té la façana abocada a la plaça Santa Anna, lleugerament més elevada que el nivell de carrer. Té dos pisos separats exteriorment per una gran terrassa que serveix de porxo per situar a la planta baixa les taules i cadires pròpies d'un cafè. El pis superior presenta tres grans obertures de mig punt, flanquejades per altres dues, més baixes, coronades amb sengles frontons triangulars. És una façana simètrica i ordenada, molt en la línia de l'esperit noucentista.