Casa Modest Bosch
(Sant Feliu de Guíxols - Baix Empordà)

Sant Feliu de Guíxols - Casa Modest Bosch i Passeig Marítim

Sant Feliu de Guíxols - Casa Modest Bosch i Passeig Marítim (Foto: 1919)

AutorGregori Vicens Manegat
Situació Pg. de Guíxols, 19 / Dr. Zamenhof, 1-9
Als darrers anys del segle XIX es va produir a Sant Feliu un extraordinari impuls de l'activitat constructiva, en ple esclat del Modernisme, que ha deixat molt pocs testimonis. Concretament al passeig de Guíxols la febre especulativa dels anys setanta del segle XX va arrasar amb la major part d'aquells edificis singulars. Un dels poc supervivents és aquesta casa en cantonada, obra de l'any 1899, de regust medievalista, que, tanmateix, ha perdut l'acabat original de la planta baixa, lamentablement transformada en obrir-s'hi un local comercial.

L'any 2024 estava en curs una remunta que, de bon segur, desfigurarà l'edifici de forma irremeiable.