Farmàcia Codina
(Caldes de Montbui - Vallès Oriental)

Caldes de Montbui - Farmàcia Codina

Caldes de Montbui - Farmàcia Codina (Foto: museufarmaciacodina.com)

TipusEstabliment comercial
Situació Carrer del Forn, 7
Els orígens de la farmàcia Codina es remunten a l'any 1810, quan el farmacèutic Salvador Broquetas va adquirir un local al carrer del Forn per obrir-hi el seu establiment, regentat després pel seu nebot, Narcís Nogués. L'any 1831, el negoci va ser adquirit per Felip Ribó. Un fill seu, Rafael Ribó i Palaudaries, va continuar el negoci. L'any 1911, el farmacèutic Salvador Codina i Duran, casat amb la filla de Rafael Ribó, hereta la farmàcia i li dona un nou impuls amb una remodelació d'estil modernista que és la que s'ha conservat fins a l'actualitat. L'any 1996, l'hereu, Salvador Codina decideix fer una farmàcia totalment nova en un local annex, deixant l'antiga com a museu, un cop restaurada.