Can Diviu
(Sabadell | Rodal - Vallès Occidental)

Can Diviu

Can Diviu

Can Diviu

Situació Junt a l'aeròdrom de Sabadell
Necessita intervenció urgent
Torre exempta, de planta quadrada, envoltada de jardí i constituïda per baixos, pis i golfa. Presenta una torratxa central de dues plantes acabada amb pinacle. La façana està arrebossada i és de composició simètrica amb una porxada lateral. Al pati destaca un gran estany voltat d'abundant vegetació.

El pati amb l'estany central, així com el clos amb el seu portal, componen un conjunt deteriorat de gran interès.

És del 1880. Aquest edifici va servir durant molt temps com a torre de control de l'Aeroclub de Sabadell. Durant la Guerra Civil s'hi varen adossar algunes naus on s'hi construïa material bèl·lic. En el 1983 ja es trobava en estat d'abandó.