Can Llopis
(Sitges | L'Eixample - Garraf)

Sitges - Can Llopis (Foto: Albert Esteves, 2006)

Sitges - Can Llopis

Sitges - Can Llopis

Situació Carrer Sant Gaudenci, 1
InterèsEspecial interès Interessant
Edifici del 1793 que va ser la residència de la família Falç, la qual emparentà amb els Llopis, essent Manuel Llopis i Falç qui donà nom a la casa. És un edifici que fa cantonada, les façanes del qual constitueixen una mostra típica de l'estil neoclàssic de finals del XVIII. Estan dividides en tres cossos, separats per filades de carreus a mode de pilastres. El pis principal té les balconades més grans i més ornamentades. Corona l'edifici una balustrada amb gerros al seu damunt. A l'interior hi ha una galeria coberta que dóna a un petit jardí. Des de 1949 acull el Museu Romàntic.