Església de la Immaculada (Patronat d'Acció Catòlica)
(Sitges | L'Eixample - Garraf)

Sitges - Església de la Immaculada Concepció (Foto: Albert Esteves, 2023)

Sitges - Església de la Immaculada Concepció (Foto: Albert Esteves, 2006)

AutorGaietà Buigas Monravà
Situació Carrer Parellades, 60-62
Antiga església del convent de religioses de la Immaculada Concepció, després seu del Patronat d'Acció Catòlica i ara propietat municipal. Va ser projectada l'any 1900. La Parròquia de Sitges va comprar l’edifici el 1918, gràcies a les aportacions de benefactors anònims. L’any següent, la va cedir a l’entitat Patronat d’Acció Social Parroquial, posteriorment anomenada Patronat d’Acció Social Catòlica.

És un edifici entre mitgeres, de tipus medievalista eclèctic, amb obertures d'arc de mig punt a la planta baixa un gran finestral goticista al pis superior, damunt la qual s'alça un petit campanar d'espadanya.