Mercat de Sitges
(Sitges | La Vila Vella - Garraf)

Sitges - Mercat

TipusMercat
AutorGaietà Buigas Monravà
Situació Plaça de l'Ajuntament, 11-12
Edifici de maó vist construït entre 1889-90, projectat per Gaietà Buïgas Monravà (Barcelona, 1851-1919), l'autor del monument a Colom. Fins aquell moment, el mercat es feia al costat del castell. Quan el lloc es va convertir en el nou ajuntament, es va decidir fer, al seu costat, el nou mercat.

L'edifici té una estructura simètrica, amb onze finestrals verticals que segueixen el perfil de la coberta. El portal d'entrada és d'arc escarser, tancat amb reixa, amb l'escut de la vila i una marquesina de ferro colat. El cos adossat a l'edifici és del 1935.