Casa Manuel Vidal Quadras
(Sitges | Sant Sebastià - Port Alegre - Garraf)

Sitges - Casa Manuel Vidal Quadras (Foto: Albert Esteves, 2006)

Sitges - Casa Manuel Vidal Quadras (Foto: Albert Esteves, 2019)

EstilRomanticisme
Situació Carrer Port Alegre, 9
Manuel Vidal Quadras va retornar a Sitges el 1833 després d'haver-se enriquit a Maracaibo i a Cuba. El 1852 va reconstruir la seva residència davant la platja de Sant Sebastià, adaptant-la a l'estil neoclàssic-romàntic en boga a mitjan segle XIX. La seva façana està decorada amb dues parelles de pilastres estriades d'ordre gegant, coronades amb capitells corintis de terra cuita.

A la porta principal hi ha una dovella que té inscrita la data de 1689, l'any en què Francesc Robert, ancestre de Manuel Vidal Quadras, va adquirir la casa que va precedir l'actual construcció.